Menu

Kooperatif Merkez Bankası’ndan Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası,   İhtiyaçlı Çocuklar İçin Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’na   50 Bin TL Bağışta Bulundu.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman,  Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürü Kemal Ataman  ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabulde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan ile Lefkoşa Çocuk Yuvası Sorumlusu Melek Alp da hazır bulundu.

Kooperatif Merkez Bankası  Genel Müdürü Kemal Ataman, bankanın  toplumun her kesiminin yanında olmaya çalıştığını,  pek çok kuruluşa destek verdiklerini kaydetti. Her yıl müşterilere  gönderdikleri yeni yıl  hediyelerini bu yıl mütevazi tutarak  , Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’nın ihtiyaçlarını  karşılamak için katkıda bulunduklarını  ifade eden Ataman:  ‘‘ Çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve    sevincini paylaşmak  banka olarak yeni yılda bizler için en büyük  hediyedir. Bu vesileyle tüm halkımıza sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim’’ dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman da  konuşmasında,  Kooperatif Merkez Bankası yönetimine  sosyal sorumluluk ilkesiyle aldıkları karardan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.  Ekonomik  koşulların ihtiyaçlı  sayısına arttırdığına işaret eden Çağman,  gönüllü kurum ve kişilerin  topluma örnek olması gerektiğinin altını çizdi.

 Daha sonra,  Kooperatif  Merkez Bankası  Yönetim Kurulu  Başkanı Şerife  Kanan,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’a bağış çekini takdim etti.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 29, 2021,
Haber Kategorisi: Haberler 2021,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ağustos 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829303112
3
ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İhtiyat Sandığı Dairesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında bilişim projelerinin yönetimi ve teknik danışmanlığına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç imza koydu.

Protokol kapsamında İhtiyat Sandığı Dairesi’nin yazılım sistemleri günün teknolojik şartlarına uygun olarak yeniden düzenlenecek, yeni bilişim projeleri bilimsel yöntemlerle planlanacak ve proje yönetimi süreçleri DAÜ'nün teknik danışmanlığında yürütülecek. Yazılım geliştirme çalışmaları ise İhtiyat Sandığı Dairesi’nin kendi bilişim personeli tarafından DAÜ ile koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, dijital dönüşümün kamu hizmetlerinin kalitesini artıran en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara daha hızlı, daha etkin ve daha güvenilir hizmet sunabilmek amacıyla İhtiyat Sandığı Dairesi’nin bilişim altyapısını modern teknolojilerle güçlendirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Hasipoğlu, üniversiteler ile iş birliğinin kamu yönetiminde yenilikçi çözümler geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliğinin yalnızca mevcut projelere değil, gelecekte hayata geçirilecek dijital dönüşüm çalışmalarına da önemli katkılar sağlayacağını vurguladı ve protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.

Devamını oku
456789
101112
HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Hakikat Web TV’de Güven Arıklı’nın konuğu olarak çalışma hayatından hükümetin icraatlarına ve Kıbrıs sorununa kadar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
13141516
17
AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

BAKAN HASİPOĞLU: “SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALE DÖNENE KADAR ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYACAĞIZ”

Devamını oku
181920212223
24252627282930
31123456

Arşiv