Menu

Çocuklar Hediye Almanın Mutluluğunu Yaşadı…

Çocuklar Hediye Almanın Mutluluğunu Yaşadı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk yuvasında kalan çocuklara bayram hediyesi verildi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan, Ramazan Bayramı öncesi çocuk yuvasını ziyaret ederek yuvada kalan çocukların bayramlarını kutladı ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklara, bayramlık hediye olarak; kıyafet, oyuncak ve çikolatadan oluşan hediye paketleri dağıtıldı. Hediyeleri alan çocuklar ise bayrama sevinçli bir şekilde girmenin duygusunu yaşadılar.

Bayramlar Sevinçtir, Paylaşmaktır…

Yuvada kalan çocuklarla zaman geçiren Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan, “Çocuk yuvalarında kalan çocukların ihmal edilmemesi ve desteklenmesi gerektiğini ifade ederek şunları dile getirdi: “Çocuğunuza ya da etrafınızdaki diğer çocuklara bayramda ufak da olsa bir hediye almak yüzlerin gülmesine vesile olur. Bayram öncesi yuvada kalan çocuklarımızın bayram hediyesi alma mutluğunu yaşamalarını ve bu güzel zamanı keyifli hale getirmek istedik. Çocuklarının yüzünün hep gülmesi dileği ile ile herkese keyifli, mutlu ve sevdikleriyle geçireceği bir bayram dilerim.”

Print
Yayınlanma tarihi: May 12, 2021,
Haber Kategorisi: Haberler 2021,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
27282930
ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

Komisyon 30/01/2025 tarihinde yapılan itirazları görüşmek üzere tekrardan toplanmıştır.Gerçekleştirilen toplantıya Devlet tarafını temsilen 5 üye, işçi tarafını temsilen 5 üye ve işveren tarafını temsilen 3 üye katılmıştır.

Devamını oku
3112
345
Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gardiyanoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Gardiyanoğlu,  mesajında şu ifadelere yer verdi: 

" 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerle, her birimiz tarifi imkânsız acı ve kayıplar yaşadık. 

50 bini aşkın insanın yaşamını yitirdiği depremde bizler de spor müsabakaları için Adıyaman İsias Otel de bulunan  Şampiyon Meleklerimizi , çocuklarımızı, öğretmenlerimizi, dostlarımızı, en sevdiklerimizi, ve Türkiye’de bulunan vatandaşlarımızı kaybettik. 

<
Devamını oku
6789
10111213141516
17181920212223
242526272812
3456789

Arşiv