Kooperatif Merkez Bankası’ndan Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası,   İhtiyaçlı Çocuklar İçin Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’na   50 Bin TL Bağışta Bulundu.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman,  Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürü Kemal Ataman  ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabulde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan ile Lefkoşa Çocuk Yuvası Sorumlusu Melek Alp da hazır bulundu.

Kooperatif Merkez Bankası  Genel Müdürü Kemal Ataman, bankanın  toplumun her kesiminin yanında olmaya çalıştığını,  pek çok kuruluşa destek verdiklerini kaydetti. Her yıl müşterilere  gönderdikleri yeni yıl  hediyelerini bu yıl mütevazi tutarak  , Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’nın ihtiyaçlarını  karşılamak için katkıda bulunduklarını  ifade eden Ataman:  ‘‘ Çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve    sevincini paylaşmak  banka olarak yeni yılda bizler için en büyük  hediyedir. Bu vesileyle tüm halkımıza sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim’’ dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman da  konuşmasında,  Kooperatif Merkez Bankası yönetimine  sosyal sorumluluk ilkesiyle aldıkları karardan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.  Ekonomik  koşulların ihtiyaçlı  sayısına arttırdığına işaret eden Çağman,  gönüllü kurum ve kişilerin  topluma örnek olması gerektiğinin altını çizdi.

 Daha sonra,  Kooperatif  Merkez Bankası  Yönetim Kurulu  Başkanı Şerife  Kanan,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’a bağış çekini takdim etti.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 29, 2021,
Haber Kategorisi: Haberler 2021,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
27282930
ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

Komisyon 30/01/2025 tarihinde yapılan itirazları görüşmek üzere tekrardan toplanmıştır.Gerçekleştirilen toplantıya Devlet tarafını temsilen 5 üye, işçi tarafını temsilen 5 üye ve işveren tarafını temsilen 3 üye katılmıştır.

Devamını oku
3112
345
Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gardiyanoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Gardiyanoğlu,  mesajında şu ifadelere yer verdi: 

" 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerle, her birimiz tarifi imkânsız acı ve kayıplar yaşadık. 

50 bini aşkın insanın yaşamını yitirdiği depremde bizler de spor müsabakaları için Adıyaman İsias Otel de bulunan  Şampiyon Meleklerimizi , çocuklarımızı, öğretmenlerimizi, dostlarımızı, en sevdiklerimizi, ve Türkiye’de bulunan vatandaşlarımızı kaybettik. 

<
Devamını oku
6789
10111213141516
17181920212223
242526272812
3456789

Arşiv