Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Tekakpınar ile Çalışma Dairesi Müdürü Önderol, ‘2. Avrasya Ülkeleri Kamu İstihdam Kurumları Çalıştayı’na katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Tekakpınar ile Çalışma Dairesi Müdürü Önderol, ‘2. Avrasya Ülkeleri Kamu İstihdam Kurumları Çalıştayı’na katıldı.

İŞKUR ve TİKA iş birliğiyle TC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘2. Avrasya Ülkeleri Kamu İstihdam Kurumları Çalıştayı, 6-7 Şubat tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşti. Çalıştaya Türkiye ev sahipliğinde Afganistan, Azerbaycan, Gürcistan,Kazakistan, Kırgızistan, KKTC, Moğolistan, Özbekistan, Pakistan, Tacikistan ve Türkmenistan katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erçin Tekakpınar ile Çalışma Dairesi Müdürü Yusuf Önderol da KKTC’yi çalıştayda temsil etti. Çalıştayda, istihdam politikalarında ülkelerin önceliklerinin belirlenerek kamu istihdam hizmetleri kapsamında kapasite arttırma programlarının düzenlenmesi, katılımcı ülkeler arasında bilgi ve deneyimin paylaşımı hedefleniyor.
Print
Yayınlanma tarihi: Şub 7, 2018,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
27282930
ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

Komisyon 30/01/2025 tarihinde yapılan itirazları görüşmek üzere tekrardan toplanmıştır.Gerçekleştirilen toplantıya Devlet tarafını temsilen 5 üye, işçi tarafını temsilen 5 üye ve işveren tarafını temsilen 3 üye katılmıştır.

Devamını oku
3112
345
Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gardiyanoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Gardiyanoğlu,  mesajında şu ifadelere yer verdi: 

" 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerle, her birimiz tarifi imkânsız acı ve kayıplar yaşadık. 

50 bini aşkın insanın yaşamını yitirdiği depremde bizler de spor müsabakaları için Adıyaman İsias Otel de bulunan  Şampiyon Meleklerimizi , çocuklarımızı, öğretmenlerimizi, dostlarımızı, en sevdiklerimizi, ve Türkiye’de bulunan vatandaşlarımızı kaybettik. 

<
Devamını oku
6789
10111213141516
17181920212223
242526272812
3456789

Arşiv