GARDİYANOĞLU AK PARTİ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

GARDİYANOĞLU AK PARTİ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

GARDİYANOĞLU AK PARTİ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Emir Yasin Kekeç ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Görüşmede, Ak Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir ile Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Fatma Ataseven ve AK Parti KKTC Temsilcisi Fahri Yönlüer de yer aldı.

Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Emir Yasin Kekeç, yavruvatan ayrımı yapmadıklarını, Kıbrıs’ın kendileri için vatan olduğunu ve burada bulunmaktan, iki ülke arasındaki bağı güçlendirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu da konuşmasında, Türkiye’de yaşanan istikrarlı dönüşümün önemine işaret ederek, Türkiye Cumhuriyeti’nin artık yalnızca kendi coğrafyasında değil tüm dünya üzerinde söz sahibi olan bir ülke konumuna geldiğini vurguladı ve bir Türk olarak bunu büyük bir gururla takip ettiğini söyledi.

Güçlü Türkiye’nin İstikrarlı Türkiye ve Güçlü bir Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demek olduğunu anımsatan Gardiyanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan himayelerinde Kıbrıs’ın Türk devletlerine açılmasıyla ilgili atılan adımın son derece onur verici bir girişim olduğunu ifade etti ve Azerbaycan’da KKTC ile resmi temaslar yapılarak KKTC’nin bir devlet olarak orda ağırlanmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Gardiyanoğlu, Ankara’da yaptığı heyetlerarası görüşmelerden de gururla döndüğünü anımsatarak, mevkidaşı bakanlarla yaptığı görüşmelerde bakanlığıyla ilgili tüm projelerin hayata geçirilmesi konusunda tam bir mutabakata vardıklarını, çok samimi karşılandıklarını ifade etti. Gardiyanoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin de desteğini alarak yepyeni bir Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaratma hedefinde olduklarını söyleyerek sözlerini tamamladı.

Print
Yayınlanma tarihi: Eki 26, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv