Yayınlanma tarihi: Ağu 28, 2023

Yönetici Asistanlığı İşbirliği Projesi İmzalandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) arasında yönetici asistanlığı eğitimleri projesi kapsamında bir iş birliği protokolü imzalandı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 28, 2023

ALÜMİNYUM DOĞRAMACILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ, GARDİYANOĞLU’NA SORUNLARINI AKTARDI.

Ediz Taşkınçay başkanlığındaki Alümüninyum Doğramacılar Derneği temsilcileri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 24, 2023

GARDİYANOĞLU: “ KAYIT DIŞI İŞ GÜCÜ İLE MÜCADELEMİZ BAŞLADI.SONUNA KADAR KARARLIYIZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu Polis Genel Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 23, 2023

GARDİYANOĞLU KALKANLI YAŞAMEVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 23, 2023

Gardiyanoğlu, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği heyetini kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Bakanlık ile Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği arasındaki iş birliğinin artırılmasının, ödev ve sorumluluğu olduğunu söyledi

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 23, 2023

GARDİYANOĞLU: YENİ İSTİHDAM KAPILARI AÇMAK ADINA HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, KKTC Telsim Genel  Müdürü Sefer Tüz ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı kabul ederek görüştü.

 
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 22, 2023

GARDİYANOĞLU: "ÇALIŞMA HAYATI İLE İLGİLİ EKSİKLİKLERİN FARKINDAYIZ"

Bakanlık olarak çalışma hayatıyla ilgili eksikliklerin farkında olduklarını söyleyen Gardiyanoğlu, “Sizin önünüzün açılması, ülke ekonominin önünün açılması anlamına gelir” dedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 21, 2023

GARDİYANOĞLU: “ÜZERİMİZE DÜŞEN HER GÖREVİ YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ. ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu  Osman Amca başkanlığındaki  Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği heyetini kabul ederek görüştü. 

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 21, 2023

BAKAN GARDİYANOĞLU'NDAN TEKAKPINAR VE ULAÇ'A TEBRİK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kırgızistan’daki 3. Meykin Uluslararası Müzik Yarışması’nda birinci olan Begüm Tekakpınar ile İstanbul'da 35. Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda birinci olan Doğukan Ulaç’ı tebrik etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ağu 18, 2023

Gardiyanoğlu: "İştirakçiye Verilen Faiz Oranına %50 Artış Yapıldı"

İhtiyat Sandığı Mevduat Oranlarında Faiz Artırımı, İştirakçiye Verilen Faiz Oranına %50 Artış Yapıldı.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu,  iştirakçiye verilen faiz oranına %50  artış yaparak, faiz oranını  %20’den  %30’a çıkardı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 27, 2023

Şehit ile Maluller ve Yakınlarını Tespit Komitesi, 6 Şubat Depreminde hayatını kaybeden GMTMK Kafilesinin '' Görev Şehidi'' sayılmasına karar verdi.

Toplantı sonunda Komite, 6 Şubat 2023 tarihinde Türkiye’nin Adıyaman ilinde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden GMTMK spor kafilesinde bulunan kişilerin, 1974 Şehit Aileleri ve Malullere Yardım Yasası kapsamında, ‘‘GÖREV ŞEHİDİ’’ sayılmasına ve yasa kapsamındaki tüm haklardan yararlanmalarına karar verdi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 27, 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile SOS Çocukköyü Derneği Arasındaki İşbirliği Protokolleri Yenilendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile SOS Çocukköyü Derneği arasında sürdürülen işbirliği protokolleri, SOS Çocukköyü Derneği programları dahilinde bakım, destek ve eğitim alan çocuklara,  gençlere ve ailelerine daha sürdürülebilir ve kesintisiz bir şekilde hizmet verilebilmesini sağlamak amacıyla yeniden düzenlendi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 21, 2023

Bakan Taçoy’dan Bayram Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla,  Bakanlığına bağlı kurumlara bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde Bakan Taçoy’a, Bakanlık Müdürü Meray Dürüst  ile Özel Kalem Müdürü Osman Asilkan da eşlik etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 20, 2023

Bakan Taçoy, KKTC’de temaslarda bulunan Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu ( TÜMBİFED) Heyeti’ni kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Toplantı Salonu’nunda gerçekleşen kabulde  söz alan TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet Hüsrev, KKTC’de bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek yaptıkları temaslarda KKTC’ye nasıl faydalı olabilecekleri konusunda değerlendirme yaptıklarını söyledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 19, 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İnsan Hakları Platformu Ayrımcılık Karşıtı Çalışma Grubu temsilcileri arasında toplantı yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy’un başkanlık ettiği toplantıya,  Bakanlık Müsteşarı Ecevit Alper, Bakanlık Müdürü Meray Dürüst, Sosyal Hizmetler Dairesi ile Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Dairesi yetkilileri ve İnsan Hakları Platformu Ayrımcılık Karşıtı Çalışma Grubu temsilcileri katıldı.

Devamını oku
123578910Last

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv